Katamme pääsaliimme perinteisen joulupöydän 3-20.12. välisenä aikana klo 11.30-13.30(14).
Joulupöydän hinta pääsalissa nautittuna on 54 euroa, Pankki- tai Pohjola-kabinetissa omassa rauhassa 59 euroa.
Meillä voit aistia myös aidon joulukuusen tuoksun ja perinteisen joulun tunnelmaa.

 

Klubiravintolan jouluinen noutopöytä 2018 Tamminiemen tapaan

 

Metsäsienisalaattia L, G
Rosollia ja rosollikastiketta L, G
Paahdettuja kasviksia M, G
Lasimestarinsilliä M, G
Sinappisilliä M, G
Glögisilakkaa M, G
Etikkasilakkaa M, G
Graavilohta ja Talon sinappikastiketta M, G
Haukiterriini L, G
Kirjolohenmätiä, smetanaa ja punasipulia L, G
Lihahyytelöä M, G
Hanhipateeta & herukkahyytelöä M, G
Rullasylttyä ja Klubin kotisinappia M, G
Vihersalaattia M, G
Keitettyjä perunoita L, G
Talon leipävalikoima M
*
Joulukinkkua M,G ja tummaa kastiketta L, G
Punakaalia L, G
Porkkana- ja lanttulaatikkoa L, G
Luumuja sekä herneitä L, G
*
Jouluisia jälkiruokia
Juustoja
Kahvia tai haudutettua teetä

 Pääsalissa nautiskeltuna 54 euroa / henkilö

Pohjola- ja Pankkikabinetissa oman seurueen kesken 59 euroa / henkilö

Maisteluannos lipeäkalaa & valkokastiketta L, G tarjoillaan keittiöstä + 4 euroa

 

 Joulumenut pöytiin tarjoiltuna

Kabineteissa tarjoilemme jouluisia menuja 3.-20.12. aina kello 11.30 alkaen keittiön sulkeutumiseen kello 22 asti (viimeiset tilaukset 21.30).

 

Ystävällisesti valitkaa yhtenäinen menu seurueelle.

Petterin joulumenu

 Voissa paistettu iso blini & muikun mätiä, smetanaa ja sipulia
*
Poronfileetä Sodankylästä ja puolukkakastiketta
*
Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta
69

 Lumikuningattaren menu

 Raikas rapukimara, mätiä ja saaristolaisleipää
*
Tuoretta kalaa päivän saaliin mukaan ja sahrami-valkoviinikastiketta
*
Jouluinen Créme Brûlèe
55

 Joulupukin perinteinen menu

Talon kalaisa alkupalalautanen
*
Joulukinkkua, laatikoita, paistinkastiketta ja talon sinappia
*
Luumuvaahtoa
49

 

A´la Carte

Alkuun

Voissa paistettu iso blini & muikun mätiä, smetanaa ja sipulia 25
Lisämädit:  Muikku 15, Kirjolohi 10

Talon kalaisa alkupalalautanen 15
Raikas rapukimara, mätiä ja saaristolaisleipää 15
Tattikeittoa Loimaan metsien antimista ja talon leipää 14 / 19

Pääruoaksi

 Tuoretta kalaa päivän saaliin mukaan ja sahrami-valkoviinikastiketta 28
Klubin läskisoosia lisukkeineen (valmistusaika 30 min) 19.50
Joulukinkkua, laatikoita, paistinkastiketta ja talon sinappia 25
Poronfileetä Sodankylästä ja puolukkakastiketta 34
Lipeäkalaa, valkokastiketta sekä keitettyjä perunoita 17/25 

Makeaan päätökseen

Luumuvaahtoa 10
Jääkarpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta 12
Jouluinen Créme Brûlèe 12
Juustotarjotin neljälle 35, Yksittäin 14
Mesimarjahilloa lisukkeeksi 5

 Pidämme aina oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin