Kokoukset ja juhlat

 

Klubin ravintola on perustettu aikoinaan palvelemaan jäsenten sekä heidän vieraidensa tarpeita. Nykyään tänne ovat tervetulleita tutustumaan ja viihtymään myös muut seurueet, jotka kunnioittavat Suomalaisen Klubin periaatteita ja sääntöjä. Viikonloppuisin Klubilla on mahdollisuus viettää yksityisesti mm. häitä ja muistotilaisuuksia.

Kokoukset

Yritykset ja yhdistykset voivat nauttia ainutlaatuisesta ympäristöstä aamiaispalaverien, liikelounaiden ja -päivällisten, seminaarien ja täydenpalvelun kokouspäivien merkeissä. Tiloista löytyy halutessanne kokouslaitteet ja pääsalin tärkeät puheet saadaan videoitua tilaisuuden aikana.

Isoimpiin tilaisuuksiin on varattavissa lähes koko Klubi, jolloin käytettävissä ovat kabinetit ryhmätyötiloiksi ja pääsali yhteistä tilaisuutta varten. Pääsali voi toimia seminaaritilana ja se saadaan drinkkien ja henkilökunnan taloesittelyn aikana muutettua kätevästi esimerkiksi rapupäivällistä varten. Pikkujoulut voimme järjestää päivällisen ja siihen liittyvän ohjelman kera.

Mikäli Klubiravintola avataan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, siitä voidaan periä pieni nimellinen korvaus.

Juhlat

Klubilla on mahdollisuus viettää kaikkia perheen elinkaareen kuuluvia tilaisuuksia kuten ristiäiset, ylioppilasjuhlat, karonkat, häät, merkkipäivät, muistotilaisuudet ja muut juhlat. Teillä ei tarvitse olla kokemusta tilaisuuden järjestämisestä- tai aikaa järjestelyihin sillä me hoidamme lähes kaiken puolestanne.

Pääsalissa on käytettävissä flyygeli, tila esiintyjille ja tietenkin tanssilattia.

Vaivatta ja huoletta

Halutessanne kerromme vieraillenne Klubin historiasta ja järjestämme elävää musiikkia esimerkiksi Klubin kuoron, -orkesterin tai -bändin toimesta. Voimme järjestää tilaisuuteen ammattijuontajan tai vaikkapa huippuartistin. Kukat, lähtölahjat vieraille muistoksi tilaisuudesta ja vaikkapa yrityksen logo kakkuun on järjestettävissä. Mikä olisikaan ainutlaatuisampi läksiäislahja kuin taiteilijan hänelle laatima runo tai oma snapsilaulu?

Pidämme kunnia-asiana, että Klubilla pidettävä tilaisuus onnistuu Teille vaivattomasti ja täysin huoletta. Palvelu tarjoiluineen, somisteineen ja ohjelmineen suunnitellaan aina tilaisuuden luonne ja budjetti huomioon ottaen. Kuultuamme toiveenne, ehdotamme useampaa tarjoiluvaihtoehtoa, joista voitte valita sopivan kokonaisuuden.

Pukeutuminen

Smart casual.
Klubin ohjelmaan kuuluvissa juhlasalissa järjestettävissä klubitilaisuuksissa (mm. klubi- ja teemaillat, jäsenkokoukset) klubiveljien tulee aina käyttää puvun kanssa solmiota.
Lisätietoja  http://www.klubi.fi/content/etiketti

Tilavuokra ja muuta tietoa tilaisuuden järjestäjälle

Varsinaista tilavuokraa ei peritä, kun kabinetissa aterioidaan. Huomaattehan myös, että Klubille on mahdollisuus tulla myös aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin tarjoilut hintoineen sovitaan aina tapauskohtaisesti. Mikäli käytätte kokouslaitteita, niistä peritään Klubin puolesta pieni käyttömaksu. Eteispalvelumaksu on 3 euroa/henkilö ja se voidaan maksaa suoraan klubimestareille tai se voidaan liittää myös yhteislaskuun.

Tila-ja pöytävaraukset

Kabinettivaraukset voi tehdä paikan päällä, soittamalla, sähköpostitse tai internetissä oikealla olevan “Tilavaraukset” kohdan kautta. Varaukset on hyvä tehdä hyvissä ajoin. Pyrimme kuitenkin aina – myös lyhyellä varoitusajalla – löytämään Teille sopivan tilan.

Esittelemme mielellämme tilojamme ja kerromme lisää tarjonnastamme.

Lämpimästi tervetuloa!