PÄIVÄN LOUNAS & A’LA CARTE

Lisätietoja allergeeneista ja raaka-aineista saatte henkilökunnalta

Varmistaaksenne pöytänne / kabinettinne tehkää ystävällisesti pöytävaraus sähköpostitse ravintolamyynti@klubi.fi tai puhelimitse 050-572 1531

Järjestämme tilaa myös lyhyellä varoitusajalla. Saman päivän varaukset ja niiden muutokset pyydämme soittamaan suoraan ravintolaan.

Klubiravintolan lounas

Tarjoilemme arkipäivisin suomalaisen noutopöydän antimia
kello 11.30-13.30.

Noutopöydästämme löytyy mm.
Kala-kasvispainoitteinen alkupalapöytä, jossa itse graavattua lohta ja sinappi-tillikastiketta, sillejä, silakoita, salaatteja, keitettyä perunaa ja muita herkkuja.
*
Päivän keitto* ja itse leivottua leipää, näkkileipää ja voita
(Torstaisin aina talon omalla reseptillä valmistettua hernekeittoa, sipulia ja kotisinappia)
*
Päivän kotiruoka**
esimerkiksi kaalikaatikkoa, lihapullia, paistettuja silakoita, kinkkukiusausta, pyttipannua, kanawokkia…
*
Päivän jälkiruoka
(Torstaisin paistamme aina pannukakkua ja tarjoilemme sen kotihillon kera)
*
Kahvin/teen
22 euroa
26 euroa Pankki- sekä Pohjola-kabineteissa nautiskeltuna omassa rauhassa.

Kabineteissa tarjoilemme päivittäin vaihtuvan à la carte-listan annoksia.

Kabinettilounaslista 24.4.2018 

Talon vastapuristettu hedelmä/vihannesmehu 4.50

Alkupaloiksi ja pieneen nälkään
Tuoretta parsaa ja talon Hollandaise-kastiketta 15
Poronpaistia ja puolukkaa 12
Itämaista kaalikeittoa* ja talon vastaleivottua leipää 9.80  / 15.90

Pääruoaksi
Parsarisottoa 15.90
Paistettua ahventa ja tattikastiketta 27
Karitsanpotkaa ja perunamuusia 22
Kotiruokana: Lihapullia kermakastikkeessa** 17.90

Makean nälkään mm.
Mansikkaleivos 8
Marskin kuula-valkosuklaakonvehti 3

* Päivän keittona noutopöydässä
** Päivän kotiruokana noutopöydässä

Klubiravintolan A’la Carte -lista 23.4.2018 alkaen

 Alkuruoaksi ja pieneen nälkään

 Pieni sillileipänen 6.50
Pieni parmesaani-vihersalaatti 7
”Sillisalaattia” ja saaristolaisleipää 14
Caesarsalaatti ja savukalaa 14 / 21
Graavilohta, sinappikastiketta  & kananmunaa, leipää 14  / 19
Parsaa Hollandaise 15 / 19
Parsaa, avocadokreemiä ja käsin kuorittuja katkarapuja 17 / 21
 Parsaa ja grillattua serranonkinkkua 16 / 20
Täyteläistä tuoreparsakeittoa ja talossa leivottua leipää, voita 12 / 17

 Pääruoaksi

Keväistä tuoreparsarisottoa ja patonkia 14 / 19
Tuoretta kalaa päivän lisukkein 27
Talon isoja hirvipyöryköitä ja yrttistä tomaattikastiketta 20
Kokonaisena kypsennettyä häränfileetä 58° ja korvasienikastiketta 29
Päivän kotiruoka ja talon leipää 17.90
Klubin läskisoosia lisukkeineen 19.50

 Makean nälkään

Talon jäätelöä ja tuoreita marjoja 12
Kolmen brûleén kimara ”raparperia, marjoja ja suklaata” 12
Suklaata ja raparperia 10
Pala kotimaista juustoa ja hilloketta 8
Talon oma valkosuklaakonvehti Marskin kuula 3 (näitä ei muualta saa)