Ruoka

 

KATSO PÄIVÄN LOUNAS & A’LA CARTE-listat

 

Klubin ruokatarjonta

Klubiravintolassa tarjoillaan tuoretta, puhdasta ja maistuvaa ruokaa. ”Vaahtoja” ja ”piperrysannoksia” ei meiltä löydy vaan ruokalinja on kauttaaltaan konstailematonta, reilua ja selkeälinjaista. Arvostamme raaka-aineiden omia makuja sekä vanhoja hyviä gastronomian klassikkoja. Leivomme leivät päivittäin 120-vuotisesta juuresta ja pidämme huolta, että torstaisin on hernekeittoa ja pannukakkua.

Suosimme mahdollisimman pitkälle kotimaisia raaka-aineita, satokausia mukaillen. Syksyllä ruokalistoiltamme löytyy rapuja, nahkiaisia, sieniä, marjoja, kasviksia, riistaa ja päivän tuoretta kalaa. Poronlihat ja muikunmädit saapuvat pohjoisesta viimeistään lokakuun lopussa. Pian sen jälkeen tarjoillaankin jo blinejä. Perinteinen joulubuffet katetaan arkipäivisin joulukuun alusta lähtien ja ryhmillä on mahdollisuus nauttia sitä myös lauantaisin. Tammi-helmikuussa odotetaan madesaaliita ja kylmään vuodenaikaan turvaudumme myös muiden ruokakulttuurien herkkuihin ennen kuin korvasienet ja parsat saapuvat keittiöömme. Talven jälkeen seuraa suomalaisten raaka-aineiden kulta-aika, kesä.

Kabineteissa tarjoilemme pöytiin klo 11.30-22

Päivittäinen lounaslistamme löytyy näiltä sivuilta ja voimassa olevaan illan a’la carte -listaamme vieraat voivat tutustua etukäteen sivuillamme. Kuuntelemme mielellämme myös toiveitanne, jos ruokalistalla ei ole juuri Teidän kaipaamianne herkkuja: ”Aina sieltä jotain syötävää löytyy ja jos ei löydy niin se järjestyy”.

Alkuruokien hinnat vaihtelevat välillä 9-19 e, pääruoat 16-32 e ja jälkiruoat ovat noin 8-12 e. Meiltä löytyy päivittäin hyvä valikoima laadukkaita juustoja aterian yhteyteen.

Suomalaisen noutopöydän antimet Pääsalissa arkisin klo 11.30-13.30/14

Tarjolla on kalapainotteisen alkupalapöydän valikoima, Klubilla leivottuja leipiä ja voita, päivän keitto (torstaisin hernekeitto), päivän kotiruoka, jälkiruoka (torstaisin pannukakkua ja kotihilloa) sekä kahvi.
Kaikki edellä mainittu hintaan 22 e, Pääsalin yhteydessä olevissa kabineteissa oman seurueen kesken nautittuna 26 e.

Ruokailut ryhmille

Palvellaksemme Teitä parhaalla mahdollisella tavalla yli 10 hengen seurueiden tulisi neuvotella puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä ruoat ennakkoon myyntipalvelumme kanssa. Neuvottelut sujuvat helposti yhdellä yhteydenotolla ja löydämme aina sopivan ratkaisun kulloiseenkin tilaisuuteen.

Ryhmien menut suunnitellaan aina tapauskohtaisesti tilaisuuden luonne ja budjetti huomioiden. Tavallisesti ryhmien menujen hinnat ruoan osalta sijoittuvat hinnaltaan välille 35 e – 65 e.

Erikoistoiveilla yllätetään vieraat

Mikäli sinulla on erikoistoiveita menun tai muiden järjestelyiden suhteen tai haluat varmistaa esimerkiksi rapujen tai nahkiaisten saatavuuden, ole ystävällinen ja ota yhteyttä myyntipalveluumme. Pienillä yksityiskohdilla tilaisuudesta saadaan ikimuistoinen.

Kummilounas suosittelijoille

Klubin jäsenen tultua valituksi hän tarjoaa perinteisesti aterian kahdelle kummilleen samalla nauttien ateriasta ja Klubin tavoille oppien. Kummilounas voidaan toteuttaa joko perinteisesti kabinetissa pitkän-tai lyhyemmän kaavan mukaan tai esim. kantapöydässä edullisesti lounaan merkeissä. Huomaattehan, että kantapöytään ei oteta pöytävarauksia, mutta kabinetit varaamme mielellämme etukäteen. Autamme ilolla, mikäli mieleenne tulee mitä tahansa kysyttävää.