Tilat

 

Klubin ainutlaatuiset ja yksilölliset kabinetit soveltuvat erikokoisiin tilaisuuksiin ja takaavat yksityisyyden. Valtaosa kabineteista on nimetty Suomelle ja Klubille tärkeiden aikansa merkkihenkilön mukaan. Kabinetteihin liittyy paljon mielenkiintoista historiaa ja niissä voi aistia ainutlaatuisen klubihengen. Kaikkiin tiloihin on saatavissa kokouslaitteet.

1. PÄÄSALI N. 40–120/170 HENKILÖLLE

Juhlava, klassinen pääsali on raikas ja tilava. Suositun ja monipuolisen suomalaisen noutopöydän antimet tarjoillaan salissa arkipäivisin. Seinän levyinen professori Onni Ojan suurteos “Suomen tie” koristaa tilaa yhdessä muiden Suomen historiaa kuvaavien teosten kanssa. Sali on muutettavissa eri tilaisuuksiin sopivaksi, oli kyseessä 40-120 hengen istuva lounas tai päivällinen, 180 hengen seminaari tai 400 hengen cocktailtilaisuus. Pääsaliin on yhdistettävissä myös Pankki-ja Pohjolakabinetti, jolloin pöytiin tarjoillen aterialle mahtuu noin 170 vierasta. Tilaisuutenne voidaan halutessanne videoida. Käytettävissänne on myös Steinway & Sons 188 ammattitason flyygeli korvausta vastaan.

2. POHJOLA N. 30 HENKILÖLLE

Tämän kabinetin katseen vangitsijana toimii kuuluisa “Keskiviikkokerhoa” kuvaava maalaus. Kabinetti on ihanteellinen, kun halutaan nauttia pääsalin buffettia omassa rauhassa. Tila on yhdistettävissä pääsaliin.

3. PANKKI N. 25 HENKILÖLLE

Kansallis-osake -pankille omistettu kabinetti soveltuu hyvin rauhallisiin lounastapaamisiin Pohjola-kabinetin tavoin ja on myös yhdistettävissä pääsaliin.

4. HELSINKI N. 20–38 HENKILÖLLE

Tämä suurin kabinettimme mukautuu moneksi. Takaseinällä on professori Kyösti Variksen suunnittelema Klubin logo, vesiratas.

5. YLPPÖ N. 8 HENKILÖLLE

Arkkiatri Arvo Ylpön aikainen tunnelma on säilynyt kabinetissa mm. edelleen käytössä olevan skruuvipöydän ansiosta. Tämän pöydän ympärillä pelataan vielä tänäkin päivänä korttia ja pidetään kokouksia ennen aterioimaan siirtymistä.

6. SIPILÄ N. 10 HENKILÖLLE

Tässä kabinetissa on mahdollisuus nauttia aperitiivit mukavilla nojatuoleilla ennen siirtymistä katetun ruokapöydän ääreen. Valtteri Sipilä oli ahkera muotokuvien kerääjä ja seiniltä löytyy osa hänen kokoelmaansa pienoiskoossa.

7. TANTTU 2–4 HENKILÖLLE

Tämän pienen ja viehättävän kabinetin seinillä on taiteilija professori Erkki Tantun taidetta.

8. VÄHÄKALLIO N. 10 HENKILÖLLE

Arkkitehti Väinö Vähäkallion mukaan nimetty valoisa tila on suosittu niin ovaalin pöytänsä kuin kirjastohenkisen miljöönsä vuoksi.

9. JOHTOKUNTA N. 20 HENKILÖLLE

Kabinetti on ihanteellinen tila järjestää lounaita, kokouksia ja juhla-aterioita. Juhlaillallisen teemana voi olla esimerkiksi Suomen Marsalkka Mannerheim, jonka 1920-luvulla maalattu muotokuva löytyy kabinetin seinältä.